Youri Lentjes

Youri is met genoegen afgestudeerd aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Hij studeerde af in zowel het Nederlandse recht, als in het Internationaal & Europees recht en volbracht een deel van zijn studie in Bologna, Italiƫ. Hij verdiepte zich tijdens zijn studie onder andere in het aansprakelijkheidsrecht. Tijdens zijn studie was Youri als vrijwilliger werkzaam bij Rechtswinkel Cuijk en bekleedde hij diverse bestuursfuncties. Daarnaast volgde hij het Radboud Honours Programma en studeerde hij ook nog enige tijd aan de Informatica en Communicatie Academie.

Na zijn studie was Youri enige tijd werkzaam als advocaat op een groot advocatenkantoor en volbracht hij de beroepsopleiding advocatuur. Omdat hij daar vooral zakelijke klanten bediende miste hij het directe contact met mensen. Als gevolg daarvan maakte hij de overstap naar ons letselschadebureau en specialiseerde hij zich in het behartigen van de belangen van slachtoffers. In 2017 sloot Youri de Grotius specialisatieopleiding Personenschade met goed gevolg af.

Iets betekenen voor mensen, de afwisseling en de juridische uitdagingen zijn de zaken die Youri in het bijzonder aanspreken bij het werkzaam zijn als letselschade jurist.

Terug naar overzichtspagina